امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پیوند ها
شیرینی سنتی باقلوا از کشورهای آسیای میانه به دیگر کشورها رفته است. باقلوا در برخی کشورها همچون روسیه، ترکیه و یونان، قفقاز و… تهیه میشود. اما این شیرینی در ایران به دلیل شیوه مرسوم پخت آن که از ترکیه اقتباس شده به باقلوای استانبولی مشهور است. مواد به کار رفته در باقلوا از قبیل آرد، شکر، بکینگ پودر، روغن، خاکه قند، گلاب، شیر، زرده تخم مرغ، هل میباشد. این شیرینی پس از پایان مراحل پخت نیز، داخل در شربت بسیار شیرینی میشود. باقلوا در ایران در طعمهای مختلف نارگیلی، بادامی و پستهای تهیه میشود. این شیرینی در اشکال مختلف لوزی، مربعی ولولهای نیز پخته میشود. که در قنادی گل گندم این شیرینی به صورت لوله ای پخت می شود.
ترکیبات:
ترکیبات اصلی این شیرینی
آرد , روغن مایع, روغن کره ای, نارگیل, گردو, شکر, دارچین و تخم مرغ می باشد.
مشخصات کالا:
500 گرم
تعداد حدودا 17عدد
توجه: این محصول فقط در سطح شهر شیراز ارسال خواهد شد و هزینه ارسال به عهده خریدار خواهد بود.
مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
افزودن به سبد خریدبرچسب های مهم